YhteystiedotMari-Liisi Hautaniemi
Lahoontie 123
61370 LOHILUOMA

Puh. 040 5090815
eMail:

Moikka!

Olen Mari-Liisi! Se, että ollaan tässä pisteessä, on onnellisten sattumien summa. Elettiin kevätkesää 2009, televisiossa pyörivät zumbamainokset herättäen sohvaperunan sisäisen palon. Siinäkö se olisi, intohimoni? Marraskuussa 2009 autonnokka suunnattiin kohti Vihtiä ja kotiin tuomisina oli zumba-ohjaajan lisenssi. Tuntui, että hetkeen en osannut kävellä vaan HyppiäPomppiaZumbata!
 
Aikaa kului ja uusia haasteita löytyi Piloxingista, koulutus käytiin Tukholmassa toukokuussa 2011. Ei entinen sohvaperuna voinut käsittää, miten lujaa rääkkiin voi rrrrakastua!
 
Lihaskuntokin alkoi kiinnostaa entistä sohvaperunaa jossain vaiheessa. Anti-kuntosali-ihmisenä piti miettiä muita vaihtoehtoja. Lihaskuntoon parhaat kicksit tarjosi KAHVAKUULA! -Mikä puuskutus, syke kohosi, reiret tutaji, siinä otettiin naiselta luulot pois! Fiilis " Siinä se olisi! Tätä pitää saada kans koko maailmalle!" Koulutus Trainer 4 You:n puitteissa syyskuussa 2011 ja lisenssin pokkasin toukokuussa 2012. JES! Tästä on hyvä lähteä matkaan kuulan kanssa!

BAILAMAMA tuli ihan nurkan takaa yllättäen! Sain isoommissa ympyröissä asuvalta ystävältäni soiton, jossa hän hehkutti uutta tanssillista lajia, johon oli päässyt tutustumaan omalla paikkakunnallaan. BAILAMAMA kuulosti hyvältä, hyvät elementit omaavalta lajilta, jota oli päästävä kokeilemaan. Kurikassa tai lähikunnissa en tiennyt lajia olevan tarjolla, joten niimpä reffattiin rakkaan ystäväni kanssa ja hän vei minut kädestä pitäen löytönsä äärelle. BAILAMAMA-tunnilla syrän liikahti. SIINÄ SE OLISI! UUSI, ETSIMÄNI LAJI NAISILLE KOKEILTAVAKSI! BAILAMAMA lisenssin kävin hakemassa 11/2014.

Lavis-lavatanssijumppa valloitti sydämeni elokuussa 2015. Maailma ei ole enää ollut entisensä tämän jumppatuttavuuden jälkeen. Intohimo, wiilis, hymy, rakkaus, tanssi.. Kaikki samassa paketissa. Valloittava kokonaisuus! Elämä on NYT, nautitaan se raakana, sellaisena kuin se kenellekin on tarkoitettu, tanssien ja iloiten. Lisenssi tähän lajiin 8/2015 alkaen.
 
 
Syrämmestäni kiitän Sinua, joka jaat tämän kaiken kanssani tunneillani! Jatketaan iloisten lajien parissa, nautitaan hetkestä ja sykkeestä! Liikunta tarjoaa arkeen elämyksiä, jotain sellaista, mitä on vaikea sanoilla kuvailla. Sitä tuntee elävänsä kun hiki irtoaa, sielu tanssii tai päällä on kunnon angsta ja nyrkit tykittää tai kahvakuula antaa vastuksensa! Elämä on NYT, otetaan siitä ilo irti! Tämä on niiiiiiin PARASTA! Nähdään tunneilla! :)
 
Mari-Liisi

Mari-Liisi | Lahoontie 123 | 61370 Lohiluoma | Puh. 040 5090815 Mobiili